Recepten

Franse Macarons

Heel vaak heb ik de vraag al gekregen, hoe maak je nou macarons. Nou ik ga het je vertellen…….

Witte chocolade cheesecake brownie met roodfruit. Deze bosvruchten brownie is een echt traktatie voor jou klant. De smeuige brownie en de fruitige en romige cheesecake laag en zorgt ervoor dat dit baksel een echte verwennerij is.

klik hier voor het recept.

Fudge met Likor 43. Fudge is eigenlijk een bonbon met een stoer, rustiek, uiterlijk. Daarbij is fudge de ideale partner in crime in de keuken, want deze bescheiden plak met fudge kan heel veel mensen blij maken! In plaats van Licor 43 kun je ook amaretto, Kahlua of diverse cream likeuren gebruiken. Zelfs brandy, whisky of een mooie rum zou goed passen.

klik hier voor het recept.

Coco Banana, gezonde kokosmakronen. Glute vrij en zonder toegevoegde suikers en gemaakt in slechts een half uurtje. dat maakt dit het perfecte recept om snel iets lekkers op tafel te zetten, zonder dat jij jezelf hoeft schuldig te voelen. Met dit recept kun je 12 kokosmakronen maken.

klik hier voor het recept.

Aardbeienslof

Dit recept heb ik geschreven toen Linda Geerdink van omroep Gelderland bij mij een dagje kwam bakken. Dit is een echte klassieker en echt onwijs lekker. Krokante sloffen bodem met een frisse spijsroom en daarop de zachte zwitserse room. De verse aardbeien maken deze slof helemaal af.

Klik hier voor het recept.